Reviews over KDV en BSO Telraam

Eens in de twee jaar geven wij een extern bureau opdracht een klantentevredenheidsonderzoek in te stellen. Consultant Tevreden uit Capelle aan de IJssel heeft de onderzoeken voor ons in kaart gebracht.

Enkele reviews van ouders:

“We zijn erg tevreden over het Telraam. Ons kind heeft het er erg fijn, ze wordt goed verzorgd en er worden veel leuke en leerzame activiteiten ondernomen.”

“Ik ben elke dag nog blij met mijn keus voor het Telraam. Ik stond lang op de wachtlijst en ben begonnen bij een andere opvang, na een paar maanden geswitcht toen er een plekje vrij kwam. Het voelt als een warm nest en mijn zoontje wil vaak niet eens mee naar huis. Hij heeft het vaak zo vaak over de leidsters en dat is de beste evaluatie die er is. Kind blij, ik blij. Binnenkort serveren ze drie warme maaltijden per dag (afwisselend en eigentijdse maaltijden). Ze gaan waar mogelijk vaak twee keer met de kinderen naar buiten.”

“Ik ben erg tevreden met de opvang van mijn zoontje, het is zo belangrijk voor ouders dat je je kind in een veilige, schone en liefdevolle omgeving kan achterlaten.”

“Het Telraam is een kleinschalig, vriendelijk en warm kinderdagverblijf. De leiding is zeer bekwaam en erg lief voor de kinderen. Onze kinderen gaan met veel plezier naar het Telraam.”

“Ik ben erg tevreden over kinderdagverblijf Telraam. De leidsters zijn deskundig en lief en het is een stabiel team zodat mijn kindjes altijd bekende gezichten zien en een goede band hebben met de vaste leidsters. Er is een fijne sfeer en het is een professioneel bedrijf dat openstaat voor wensen van de ouders. Ze zijn erg flexibel met ruilen van dagen.”

“Heel goede ervaring. Leidsters kundig, nemen hun (pedagogische) taak serieus en volbrengen deze met enthousiasme.”

“Wij zijn zeer tevreden over KDV Telraam. De medewerkers zijn zeer betrokken, de communicatie is goed en ons zoontje heeft het er erg naar zijn zin.”

“Wij zijn erg tevreden over de periode dat onze dochter op het Telraam heeft gezeten. De begeleiders zijn warm, liefdevol, rustig en worden met regelmaat bijgeschoold. 
Ons dochtertje had met regelmaat medische klachten en was onder behandeling in het ziekenhuis. Wij hebben ons altijd veilig gevoeld als zij op het Telraam zat. Ook de interesse het het begrip was erg fijn.”

Bron: Kinderopvang.tevreden.nl