Warme maaltijd

Gezellig samen gezond en lekker eten: Kinderdagverblijf Telraam vindt goede voeding belangrijk. We eten drie keer per week een warme, volwaardige maaltijd tijdens de lunch. Twee keer per week genieten we van een gevarieerde broodlunch. Wie er voor ons kookt?

Moeke kookt voor ons, 100% natuurlijk!

Moekes Maaltijd bereidt verse lunches die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen. Moeke voegt geen geur- kleur- en smaakstoffen toe en gebruikt geen conserveringsmiddelen. Haar maaltijden zijn 100% natuurlijk. Moeke maakt gebruik van de beste ingrediënten en van verse en seizoensgebonden producten. Haar producten komen als het even kan uit de buurt en zijn zoveel mogelijk biologisch en duurzaam geteeld.

Bij Kinderdagverblijf Telraam geniet uw kind tussen de middag van een verantwoorde, gezonde en lekkere maaltijd boordevol vitamines en mineralen.

Samen eten en drinken op vaste momenten

Bij Telraam eten en drinken we op vaste momenten. Dat doen we altijd gezellig met elkaar. Waarom? Omdat het sociale aspect rondom gezamenlijk eten kinderen positief vormt.  En omdat we kinderen ook graag bewust maken van gezonde voeding, is het een mooi moment om ze alles daarover te vertellen.

Gezonde voeding

Het eten, het drinken en de tussendoortjes: alles wat wij aanbieden voldoet aan de richtlijnen Gezonde Voeding die gesteld zijn door het Voedingscentrum.
Wij houden zoveel mogelijk rekening met bijzondere voeding in het geval van een dieet, allergie of geloofsovertuiging. Als wij niet kunnen voorzien in de behoefte van bijzondere voeding, overleggen wij hierover graag met u.

Schrijf je in via onze website.