Activiteiten

De pedagogisch medewerker van de buitenschoolse opvang biedt de kinderen een variatie van activiteiten aan. Uw kind mag zelf bepalen of hij wel of niet deel wil nemen aan de activiteiten. Zo hangt er een gezellige, ongedwongen sfeer.

Tijdens de vakantie werkt de buitenschoolse opvang volgens een activiteitenplanning. Een pedagogisch medewerker biedt een variatie aan thematische activiteiten. Een thema beslaat één week waar van alles in past: knutselen, sporten, dansen, yoga, zingen en muziek, toneel, boekjes voorlezen, koken of natuur en educatie. We bezoeken vaak een museum of een voorstelling.
Daarnaast is er ook veel ruimte voor eigen fantasiespelen, chillen of even lekker naar buiten. Dat kan in onze veilige, afgesloten tuin op het kinderdagverblijf maar ook bij ons in de buurt. Daar valt genoeg te beleven! Bijvoorbeeld in Park Frankendael, de leukste speeltuin in Amsterdam-Oost op het Mariotteplein of een rondje in de buurt.

Vanuit onze focussende basishouding stimuleren we kinderen zelfstandig en zelfredzaam te zijn van uit vertrouwen in hun eigen mogelijkheden. Daarom zorgen wij ervoor dat onze activiteiten aansluiten bij de talenten en kwaliteiten van de kinderen. Op die manier versterken we de eigenwaarde van het kind, waardoor het zelfvertrouwen en de innerlijke kracht zal groeien.

Schrijf je in via onze website.